HTML

Szeletek

Néha eszembe jutnak gondolatok, véleményem van a világról amiket le kell írnom valahova és nem egy füzetbe szeretném amit a polcon tárolok.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.02.12. 02:21 DavidRoss

éjjelkettőmúlt

Gátlások - gátlástalanság - szeretet - unalom - vágyak - tervek. Ezekközt sodródok és sodródunk sokan. Szarazegész ezt ismételitek de közben saját magatok vagytok a baj. Ha nem gyűlölnétek magatokat ennyire, talán lehetne jobb is. Mert igen, lehetne jobb is. Felkelhetnétek a mocsokból amiben fetrengtek évek óta. Otthagyhatjátok a drogot meg a piát, esetleg szokjatok rá, mit veszíthettek?! A cigi maradjon. Azt ne változtasd. Ne szokj le, ne szokj rá. Dugd meg a nődet vagy dugj meg mást ha a nődet nem akarod de kezdj végre valamit. Kezd el rakosgatni a körülötted lévő szarkupacot. Ne eltűntetni próbáld mert nem fog menni. Tudod rakj rendet. Mindent a maga helyére. A ruhát a szekrénybe a monitort az asztalra, a gépet az asztal alá vagy a monitor mellé, a kaját a hűtőbe, A SZART A WC-BE, A SZEMETET A KUKÁBA. Ahol a helyük van. Általában azt csináljátok, hogy ültök középen és azon gondolkodtok mit hova kéne és hogyan. Meghogy hol van gumikesztyű. Vagy, hogy hogy tudjátok elvonni minderről a figyelmeteket. Nem tudok rájönni, hogy az emberi egó az ami mindent tönkretesz vagy egy külső tényező teszi-e tönkre az emberi egót...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szeletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8938254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása