HTML

Szeletek

Néha eszembe jutnak gondolatok, véleményem van a világról amiket le kell írnom valahova és nem egy füzetbe szeretném amit a polcon tárolok.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.02.17. 22:34 DavidRoss

kedd

Fáradtság. Mindig fáradtak vagytok. Még az alvás is fáraszt. 12 órát tölteni egy helyen. Látjátok ez is fárasztó. Azt nem értem mit panaszkodtok. Hiszen el tudjátok mondani a terveiteket az elkövetkezendő évekre. Ki 1-2 ki 10-20 éves tervekkel rendelkezik. Aki nem az függ valamitől. Szeretünk maguntól függeni. Persze ott vannak ezek a dolgok mint érettségi meg munka meg megélhetés, de ezek felől is ti döntötök. Ha úgydönt valaki, hogy na igen, én meg akarok élni valamiből, bmw-t akarok meg plazmatévét meg dzsákuzzit meg kétgyereket akik majd nem zaklathatnak a biliárdszobában vagy a pókerszobában, azoknak szopni kell az oktatás vagy a bűn hímvesszejét. Olyan dolgot kell tanulnia és/vagy melóznia amit szeret vagy nemszeret de így döntött. Aki meg nem akar mást, mint élete végéig nemcsinálni semmit csak kávé, cigi, az meg számoljon azzal, hogy valószínűleg mindezt az utcán vagy anyuci nyakán fogja tenni. Emberek, semmit sem muszáj. Nem muszáj tanulni, nem muszáj dolgozni, sőt még élni sem muszáj. Egyszerűen van ami kell a célok eléréséhez, van ami nem. Nincsen jó vagy rossz döntés, csak tetteink következménye, ennyi az egész.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szeletek.blog.hu/api/trackback/id/tr20949605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása